Αναγνωστοπούλου:”Την ανάρτησή μου για τη Νέα Σμύρνη τη μάθατε, για τον Λιγνάδη δεν την πληροφορηθήκατε”

 Αναγνωστοπούλου:”Την ανάρτησή μου για τη Νέα Σμύρνη τη μάθατε, για τον Λιγνάδη δεν την πληροφορηθήκατε”

«Ο πρωθυπουργός έμαθε για την ανάρτησή μου για την Νέα Σμύρνη, αν παρακολουθούσε και τις αναρτήσεις μου για τον Λιγνάδη θα ήταν καλύτερα» δήλωσε η Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρακολουθεί τις αναρτήσεις της για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για να …προλάβει!

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Μεγάλη μου τιμή να έχει βάλει ο Πρωθυπουργός ανθρώπους να παρακολουθούν τις αναρτήσεις μου. Ήρθε εις γνώση του η ανάρτησή μου για τη Νέα Σμύρνη. Τις δεκάδες αναρτήσεις και ανακοινώσεις μου, επί εβδομάδες, για την υπόθεση Λιγνάδη, την αναφορά μου τουλάχιστον τρις, στην επικοινωνία που είχα με τον κ. Γιατρομανωλάκη εκθέτοντάς του τις διαστάσεις του προβλήματος Λιγνάδη, δεν τις γνωστοποίησε κανένας στον Πρωθυπουργό; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ο κ. Πρωθυπουργός τότε να μάθει κάτι παραπάνω; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ο κ. Πρωθυπουργός να εξετάσει τι ακριβώς λέει η Αξιωματική Αντιπολίτευση γι΄ αυτό το θέμα; Προς τι η επιλεκτική επίκληση ή αποσιώπηση των αναρτήσεών μου, όταν και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησα να υπερασπιστώ τη Δημοκρατία; Επειδή βλέπω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και διαπιστώνω ότι το Υπουργείο Πολιτισμού κινείται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και με την υπόθεση Λιγνάδη, παρακαλώ ταπεινά τον κ. Πρωθυπουργό να παρακολουθεί στενά τα αναρτήσεις μου τις επόμενες μέρες».

Ένταση Τσίπρα – Γεραπετρίτη: “Τα άνθρωπέ μου αλλού, όχι σε εμένα” (vid)

Ο πρωθυπουργός είχε προχωρήσει την Παρασκευή στην εξής αναφορά στο όνομα της Σίας Αναγνωστοπούλου:

«Καλέσματα των δικών σας site και με πλήρη γνώση για τα ταραχοποιά στοιχεία, τον Ρουβίκωνα, τους αναρχικούς και τους χούλιγκαν. Προχωρήσατε σε ένα υγειονομικό και κοινωνικό σαμποτάζ. Το άγριο λιντσάρισμα του αστυνομικού σάς βρήκε απροετοίμαστους μπροστά στις ενοχές σας, σας είχε προλάβει και το κάλεσμα που είχε στείλει η βουλευτής σας, η κυρία Σία Αναγνωστοπούλου. Ο κ. Κυρίτσης απειλεί κάθε εβδομάδα ότι θα έχουμε σκηνές Νέας Σμύρνης και ο κ. Βαρεμένος ισχυρίστηκε πως όλα τα εγκλήματα τα διεκπεραίωσαν άνθρωποι προερχόμενοι από το κέντρο».