Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

 Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν βροχές σε περιοχές της βόρειας Μακεδονίας και της Θράκης ενώ στα λευκά ντύθηκαν τα ορεινά. Οι θερμοκρασίες είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι βοριάδες που φτάνουν ακόμη και τα 8 μποφόρ κάνουν το κρύο ακόμη πιο αισθητό.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου τα φαινόμενα θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και από το βράδυ θα σταματήσουν και θα επικρατήσει ξαστεριά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει από τα δυτικά όπου θα επικρατήσει σχετικά καλός καιρός ωστόσο στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται αστάθεια.

  • Από την κακοκαιρία δεν θα απουσιάζει και η Αττική, η Εύβοια και οι Βοιωτία όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα προς το μεσημέρι και μάλιστα θα χιονίσει στα ορεινά της Πάρνηθας σε υψόμετρο πάνω από τα 800 μέτρα.

Προς το απόγευμα της Πέμπτης βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Κρήτη αλλά από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα είναι καλός, σχετικά ήπιος χωρίς αξιόλογα φαινόμενα. Ωστόσο, από την Κυριακή θα επικρατήσουν κάποιες συννεφιές και σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα το πρώτο μισό της Καθαράς Δευτέρας θα είναι βροχερό.

Σχετικά Άρθρα