Καταγγελία για κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στο ΑΧΕΠΑ – Τι απαντά ο διοικητής

 Καταγγελία για κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στο ΑΧΕΠΑ – Τι απαντά ο διοικητής

Μια φωτογραφία που προβλήθηκε στην δημοτική τηλεόραση TV100 και ενδεχομένως έχει τραβηχτεί την Τσικνοπέμπτη αποτυπώνει στιγμή από… τσίκνισμα εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως έχει διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «αναφορικά με συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί».

Τι λέει ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ

Η διοικητής του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, μιλώντας στο GRTimes, υπογράμμισε ότι «προς το παρόν υπάρχει απλά μια πληροφόρηση για μία συνάθροιση λίγων ατόμων σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και γι’ αυτό το λόγο θα γίνει προκαταρκτική εξέταση (και όχι ΕΔΕ) έτσι ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν στοιχεία».

Πρόσθεσε ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, «δεν διακρίνονται ούτε πρόσωπα, ενώ κάποια από τα άτομα φορούν κοντομάνικα κατά συνέπεια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είναι καλοκαίρι, αν είναι σήμερα, εάν είναι το Πάσχα.

Εγώ θα ζητήσω να δω τον χώρο αυτόν όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία, ενώ θα διερευνηθεί εάν τα άτομα αυτά βρέθηκαν εκεί όντως για κάποιο… κορονοπάρτι ή απλά για ένα διάλειμμα από την κοπιαστική εργασία τους».

To GRTimes επικοινώνησε και με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπο Κοροξενό, ο οποίος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί ή εάν έχει συμβεί κάτι.

«Και εγώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, έμαθα από τα τοπικά ΜΜΕ από όπου πήρε και έκταση. Ξέρω γι’ αυτή την έρευνα που θα γίνει από την πλευρά της διοίκησης και θα δούμε εάν έχει γίνει κάτι», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα