Μπιμπίλας: Δεν κατάλαβα γιατί μου επιτέθηκε ο Λιγνάδης

 Μπιμπίλας: Δεν κατάλαβα γιατί μου επιτέθηκε ο Λιγνάδης

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις εξελίξεις στο θέμα των καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μάλλον περνάμε μία φάση που όλοι θα στοχοποιηθούν και ένας-ένας θα παίρνουμε κοσμητικό επίθετο. Πήρες εσύ (για Καινούργιου), πήρε ο Γιώργος (Καπουτζίδης) πήρα και εγώ, ποιος ξέρει ποιοι άλλοι θα πάρουν. Εγώ μίλησα με τον Γιώργο αμέσως μετά τη συνέντευξη, τον οποίον θαυμάζω και θα τον στηρίξουμε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία επίθεση αναίτια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο γίνεται. Γιατί στοχοποιούνται οι άνθρωποι για τις φυσιολογικές τους κατάστασειςς και τι είναι φυσιολογικό; Και ποιος θα το καθορίσει; Είμαστε όλοι φυσιολογικοί. Επίσης θέλω να σου θυμίσω ότι ο Γιώργος σήμερα ξαναγράφτηκε στο Σωματείο Ηθοποιών, το οποίο συσπειρώνεται. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Το σωματείο θα γίνεται όλο και πιο ισχυρό.

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατάσχεση κινητού και υπολογιστή του ηθοποιού αιτείται ο δικηγόρος Γ. Βλάχος

Καθημερινά έρχονται 50 με 60 αιτήσεις που σημαίνει ότι το σωματείο θα γίνει δυνατό. Όπως πρέπει να γίνεται σε όλα τα σωματεία, γιατί μόνο έτσι γίνονται πολύ ισχυρά. Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική, μας ενδιαφέρει να είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου και τις δηλώσεις Κούγια για «παρουσιάστρια του Open»: «Την Κατερίνα τη γνωρίζω από πολύ νεαρή ηλικία γιατί είναι αυτοδημιούργητη και σέβομαι το αγώνα που έχει κάνει και για αυτό είμαι εδώ για να τη στηρίξω».