Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού προς το Σωματείο Ηθοποιών

 Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού προς το Σωματείο Ηθοποιών

Νέα καταγγελία για περιστατικό απόπειρας βιασμού με θύτη έναν άλλον γνωστό ηθοποιό θα κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει καταγγελία μετά τον Παύλο Χαϊκάλη και για άλλο γνωστό ηθοποιό που θα φτάσει στο Σωματείο άμεσα και αφορά σε απόπειρα βιασμού.

Επιστολή σε Μητσοτάκη: 119 ιστορικά στελέχη του Υπ. πολιτισμού ζητούν παραμονή των Μουσείων στην Αρχαιολογική Υπηρεσία

Πληροφορίες λένε ότι η καταγγελία για απόπειρα βιασμού κατά του Παύλου Χαϊκάλη δεν έχει πάρει την δικαστική οδό, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής μήνυση εναντίον του. Στην εκπομπή ξεκαθαρίστηκε: «Είναι διαφορετικό το να πηγαίνει κάποιος στο σωματείο και να βγαίνει στην τηλεόραση και άλλο να ακολουθήσει τη νομική οδό και να κάνει μήνυση. Προς το παρόν στην περίπτωση του κυρίου Χαϊκάλη δεν υπάρχουν μηνύσεις για απόπειρα βιασμού, υπάρχουν μόνο καταγγελίες στο σωματείο».

Ο φερόμενος ως θύτης – σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» – είναι γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα έπαιζε σε δημοφιλή σειρά και το εν λόγω περιστατικό έγινε σε εξωτερικό χώρο όχι μέσα στον χώρο των γυρισμάτων.