Κούγιας: Έκπληξη για μένα η δικογραφία για Λιγνάδη που παρέλαβα

 Κούγιας: Έκπληξη για μένα η δικογραφία για Λιγνάδη που παρέλαβα

Ο νέος συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο της ανακρίτριας και παρέλαβε την δικογραφία ενώ αμέσως μετά προχώρησε σε δηλώσεις οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα.

Δηλώσεις Κούγια μετά την επίσκεψη στην ανακρίτρια όπου παρέλαβε την δικογραφία για Λιγνάδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπερασπιστική γραμμή Λιγνάδη από Κούγια;: Πλεκτάνη με στόχο την Μενδώνη και την κυβέρνηση- “Πολιτικοοικονομικά παιχνίδια”

Υπόθεση Λιγνάδη: Καταθέσεις υπό άκρα μυστικότητα – Καλείται δεύτερος ηθοποιός ως ύποπτος – Η υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη

Ατύχημα για την Παναγιωταρέα, θα μείνει πολύ καιρό εκτός υπουργείου Πολιτισμού-Το σχόλιο Ζορμπά

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη – Εισαγγελική έρευνα για εμπλοκή δομών προσφύγων

  • «Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για ´μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος».

Σχετικά Άρθρα