“Η οικογένεια του Αλέξη Κούγια δέχεται απειλές”, όπως είπε ο γιός του γνωστού ποινικολόγου

 “Η οικογένεια του Αλέξη Κούγια δέχεται απειλές”, όπως είπε ο γιός του γνωστού ποινικολόγου

Οπως αποκάλυψε ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, στα social media, ο ίδιος και η αδελφή του δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, επειδή ο πατέρας τους αποφάσισε να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα»», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Αλέξη Κούγια και υπερασπίζεται την απόφαση του πατέρα του, λέγοντας:

  • «Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο. Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εξάλλου, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας θα «τρέξει» πιθανότατα μόνος του την υπεράσπιση του Λιγνάδη, καθώς ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του Λιγνάδη- Αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας