Ακρίτα: “Ο Κούγιας με στοχοποίησε”

 Ακρίτα: “Ο Κούγιας με στοχοποίησε”

«Με στοχοποίησε ο Κούγιας ως την βασική υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης Λιγναδη» αναφέρει η Έλενα Ακρίτα

Στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε αυτή τη φορά η Έλενα Ακρίτα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη μιλώντας στο Mega παρουσίασε την αρθρογράφο ως την βασική υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης Λιγναδη.

«Μου έχουν στείλει κάτι αναρτήσεις της κυρίας Ακρίτα από τις 2/2/21.Όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις της κυρίας Ακρίτα με το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα. Αυτή η προαναγγελία αυτού που ακολούθησε για τον κύριο Λιγνάδη, οι μηνύσεις και η ακραία πολιτική αντιπαράθεση με κύριο στόχο την κυρία Μενδώνη που είναι η αρμόδια υπουργός για να απεπεμπλέξει την επένδυση του Ελληνικού με προβληματίζει πάρα πολύ» ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, εμμένοντας στα περί σκευωρίας.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «κυρία Ακρίτα στην υπόθεση Γιακουμάκη πήγε να εμπλέξει τον Μαρκογιαννάκη σε μία βρόμικη υπόθεση».

«Μόλις τώρα στο Mega TV και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με στοχοποίησε ο Κούγιας ως την βασική υπεύθυνη για την δημοσιοποίηση της υπόθεσης Λιγναδη» αναφέρει η Έλενα Ακρίτα.

«Επίσης αναφέρθηκε στην δίκη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορώντας με ότι κατέθεσα εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος αθωώθηκε.

Άλλο ένα χτύπημα από τον Όμιλο Μαρινάκη» σημειώνει η αρθρογράφος με ανάρτησή της στο Facebook.

Σεραφείμ Κοτρώτσος