Σάλος στα social media με το σχόλιο της Μάνδρου για τα θύματα βιασμού: “Δεν είχαν γονείς; ” (vid)

 Σάλος στα social media με το σχόλιο της Μάνδρου για τα θύματα βιασμού: “Δεν είχαν γονείς; ” (vid)

Με σχόλιό της στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος στην υπόθεση Λιγνάδη αναρωτήθηκε αν τα παιδιά, που φέρονται να κακοποιήθηκαν, «είχαν γονείς». Το γεγονός προκάλεσε θύελλα των χρηστών στα social media, καθώς η δημοσιογράφος καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών που κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού.

Όπως εύκολα θα μπορούσε να μαντέψει κανείς, τα σχόλιά της προκάλεσαν πανικό στα social media.

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Μάνδρου.

Μάλιστα, μετά την επισήμανση άλλων δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό πάνελ ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε:

  • «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».