Εξιτήριο έπειτα από 2 μήνες στο νοσοκομείο με κοροναϊό πήρε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

 Εξιτήριο έπειτα από 2 μήνες στο νοσοκομείο με κοροναϊό πήρε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Νικητής στη μάχη με τον κοροναϊό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία από τις 17 Δεκεμβρίου.

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο “Σωτηρία”, για την άριστη περίθαλψη τους 2 μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω», δηλώνει στο OPEN TV ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ηρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτησεις αυτές. Εχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!»

Έπειτα από 48 μέρες μηχανικής υποστήριξης, το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία. Πλέον, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έλαβε εξιτήριο και μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην εντατική.