Νέα καταγγελία για τον «γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό» από δημοσιογράφο -Λάμβανε «επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα»

 Νέα καταγγελία για τον «γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό» από δημοσιογράφο -Λάμβανε «επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα»

Mια νέα καταγγελία σε βάρος του «γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού” από τον δημοσιογράφο Νίκο Ευσταθίου μέσα από ανάρτηση στο Facebook για τον καιρό που ήταν φοιτητής.

Όπως τονίζει, εκείνος δεν είχε υποστεί κακοποίηση, ωστόσο «μιλώντας, τότε, σε φίλους ηθοποιούς και σπουδαστές του Εθνικού» ο συντάκτης αναφέρει πως έλαβε «ομόφωνη απάντηση: ήταν κοινό μυστικό πως ο εν λόγω σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι συστηματικά abusive».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ευσταθίου:

«Ανέτρεξα και εγώ στο inbox μου και βρήκα αναλυτικά τα επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα που λάμβανα το 2014, ως φοιτητής εξωτερικού, από τον γνωστό “σκηνοθέτη – ηθοποιό”.

Ναι μεν δεν ήταν καθόλου τραυματική εμπειρία, δεν υπήρξα θύμα κακοποίησης, δεν τον γνώρισα καν ποτέ από κοντά.

Στροφή 180 μοιρών από την Μενδώνη – “Αδειάζει” τον Λιγνάδη: “Μας εξαπάτησε, από τις καταγγελίες φαίνεται ότι είναι επικίνδυνος”

Από τα αλλεπάλληλα μηνύματα, τις αδιάκριτες ερωτήσεις προς έναν άγνωστο, και τις προσκλήσεις να παίξω στις παραστάσεις του (φαντάζομαι διέγνωσε το ταλέντο μου στην υποκριτική από τις φωτογραφίες προφίλ) ήταν, όμως, ξεκάθαρο πως πρόκειται για προβληματικό άτομο.

Μιλώντας, τότε, σε φίλους ηθοποιούς και σπουδαστές του Εθνικού, πήρα ομόφωνη απάντηση: ήταν κοινό μυστικό πως ο εν λόγω σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι συστηματικά abusive.

Αν το ήξερα εγώ – όντας στην κοσμάρα μου και μένοντας στην Αμερική – απορώ πως ξέφυγε από πολλούς που τον γνώριζαν καλύτερα».

Μανώλης Δράκος