Μπουρδούμης εναντίον Μαρκουλάκη: “Καλύτερα να σιωπήσεις”

 Μπουρδούμης εναντίον Μαρκουλάκη: “Καλύτερα να σιωπήσεις”

Αντέδρασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε όσα είπε στο Mega ο Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης. “Μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννά όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία”, γράφει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αντέδρασε στα όσα δήλωσε ο ηθοποιός με αναρτήσεις του στο Instagram.

Μαρκουλάκης: Να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο – Μου εύχονται… καρκίνο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να σωπάσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά «από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γράφει: «O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννά όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δεν γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν;

Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις.

Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;», αναφέρει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά Άρθρα