Καφετζόπουλος σε Μενδώνη: “Έχετε αναδειχτεί σε πολλαπλά βλαβερή παράμετρο για το σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό”

 Καφετζόπουλος σε Μενδώνη: “Έχετε αναδειχτεί σε πολλαπλά βλαβερή παράμετρο για το σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό”

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με ανάρτησή του στο facebook σχολιάζει την υπουργό πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και τη δήλωση της ότι «ο Δημήτρης Λιγνάδης με εξαπάτησε – είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

O ηθοποιός εξηγεί αρχικά τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις «εξαπάτηση» και «απάτη» ενώ τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων του που ζητούν την παραίτησή της. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ξεκινά το «κατηγορώ» του κατά της κ. Μενδώνη λέγοντας: «Σε άλλες χώρες οι έχοντες θέσεις ευθύνης παραιτούνται για πολύ μικρότερες αιτίες».

Αναφορά γίνεται φυσικά και στον Δημήτρη Λιγνάδη. «Θα σας τη χαρίζαμε αν δεν είχατε επιχειρήσει να πετάξετε στις κερκίδες την καυτή πατάτα Λιγνάδη που έτυχε στη βάρδια σας, με δικαιολογίες που δεν έπειθαν ούτε τους αφελέστερους καλοπροαίρετους», γράφει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στροφή 180 μοιρών από την Μενδώνη – “Αδειάζει” τον Λιγνάδη: “Μας εξαπάτησε, από τις καταγγελίες φαίνεται ότι είναι επικίνδυνος”

Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι καταλαβαίνει την προσπάθεια της Λίνας Μενδώνη να σώσει τη δουλειά της, συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι η απομάκρυνσή της θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Εξηγεί, ωστόσο, γιατί πρέπει να παραιτηθεί η υπουργός πολιτισμού: «Πλην όμως το «όφις με ηπάτησε» έχει απορριφθεί προ πολλού ως αιτία απαλλαγής. Μ όλα τα παραπάνω έχετε αναδειχτεί σε πολλαπλά βλαβερή παράμετρο για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Έτσι δεν μπορώ παρά να συνταχθώ με αυτούς που ζητούν να αποχωρήσετε».

Σχετικά Άρθρα