Τροπή “σκανδάλου” με τον γιατρό που δήλωσε παραλυσία και τον δημοσιογράφο που το… “αποκάλυψε” – Απίστευτη καταγγελία Βασιλακόπουλου (vid)

 Τροπή “σκανδάλου” με τον γιατρό που δήλωσε παραλυσία και τον δημοσιογράφο που το… “αποκάλυψε” – Απίστευτη καταγγελία Βασιλακόπουλου (vid)

Πρόσφατα ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, αποπέμφθηκε επειδή πιάστηκε στα πράσα να παρακάμπτει τη σειρά του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού, προκειμένου να κάνει εμβόλιο στον φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοσιογράφο-εκδότη, πρόεδρο του Δ.Σ. του Corfu TV Διονύση Μάμαλο.

Χθες, κυκλοφόρησε η είδηση ότι γιατρός στην Κέρκυρα δήλωσε παραλυσία μετά το εμβόλιο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση καθώς επρόκειτο για το δεύτερο περιστατικό, μετά τη νοσηλεύτρια η οποία παρεμπιπτόντως η υγεία της εξελίσσεται πολύ καλύτερα.

Πώς συνδέονται τα δύο περιστατικά;

Τη σύνδεση έκανε μια καταγγελία του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ο οποίος μιλώντας στο OPEN προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

«Ένας συνάδελφος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους. Εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε σπίτι του με διάγνωση ψυχογενής δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση, δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ» είπε στο OPEN.

Και συνέχισε: «Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το περιστατικό είναι, σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, ένας εκ των εμβολιασθέντων, είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω καν το όνομά του» είπε.

«Μάλιστα» απάντησε ο κ. Βασιλακόπουλος στην ερώτηση αν καταγγέλλει στημένη παρενέργεια.

«Δεν έχουμε πληροφορίες για τέτοια παρενέργεια» είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Παναγιώτης Δρίβας