Οι πρέσβεις κάνουν χιούμορ με την “Μήδεια”- Ο Φινλανδός με… μαγιό και ο Νορβηγός κάνει… σκι στη Φιλοθέη- Η ανάρτηση Πάϊατ και τα σχόλια Βρετανού και Ρώσου

 Οι πρέσβεις κάνουν χιούμορ με την “Μήδεια”- Ο Φινλανδός με… μαγιό και ο Νορβηγός κάνει… σκι στη Φιλοθέη- Η ανάρτηση Πάϊατ και τα σχόλια Βρετανού και Ρώσου

Εικόνες με χιονισμένα εμβληματικά τοπόσημα από την Αθήνα και από τον εξωτερικό κατάλευκο περιβάλλοντα χώρο τους ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πρεσβείες ξένων χωρών στην Ελλάδα.

«Σε μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο μετατράπηκε η Ελλάδα και η πρεσβεία μας στην Αθήνα είναι σήμερα καλυμμένη με χιόνι – μια από τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις από το 1987! Απολαύστε και μείνετε ασφαλείς!» αναφέρεται σε ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας. Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία που απεικονίζει την πυκνή χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας, με φόντο την αμερικανική πρεσβεία. «Καλημέρα Αθήνα» γράφει ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, με εικόνες από τον πάλλευκο κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας.

Τη δεινότητά του στο σκι είχε την ευκαιρία να αποδείξει ο πρεσβευτής της Νορβηγίας στη χώρα μας, Φρούντε Οβερλαντ Αντερσεν, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του.

Έχοντας εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα πέδιλα, ο Νορβηγός πρέσβης έκανε σκι στη Φιλοθέη κατεβαίνοντας τον χιονισμένο λόφο της.

Η πρόκληση έγινε αποδεκτή! Κατάβαση με σκι από τον λόφο της Φιλοθέης, γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter, παραθέτοντας για τους δύσπιστους και αντίστοιχο οπτικό υλικό.

https://twitter.com/norwayingreece/status/1361650167787716612?s=20

Με ένα φινλανδικό ρητό «Δεν υπάρχει κακός καιρός, μόνο άσχημα ρούχα» και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται δύο άνδρες με τα μαγιό τους σε ξαπλώστρες σε χιονισμένο τοπίο και με θέα τη θάλασσα, υποδέχεται ο Φινλανδός πρέσβης στην Αθήνα τη χιονόπτωση.

https://twitter.com/RFEmbassyGr/status/1361636300344942592?s=20

Σχετικά Άρθρα