Γιατί ο Αθερίδης προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει την Σοφία Μπεκατώρου στο ευρωψηφοφέλτιό του;

 Γιατί ο Αθερίδης προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει την Σοφία Μπεκατώρου στο ευρωψηφοφέλτιό του;

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός πρωταγωνιστής Θοδωρής Αθερίδης χαρακτηρίσει την Σοφία Μπεκατώρου “φυσική ηγέτιδα” του ελληνικού #MeToo κινήματος και προχωρά σε μία “περίεργη” και τολμηρή πρόταση: απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής της ευρωομάδας Δημήτρη Παπαδημούλη και εισηγείται να εντάξουν την Ολυμπιονίκη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες ευρωεκλογές.

Το “περίεργο” αφορά το σκεπτικό Αθερίδη. Γιατί, για παράδειγμα, προτείνει κάτι τέτοιο -αναμφίβολα ενδιαφέρον- στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι στο κυβερνών κόμμα; Ή κάποιο άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης; Δεδομένου ότι δεν είναι γνωστό εάν η Σοφία Μπεκατώρου έχει κάποια συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, ή τουλάχιστον δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο.

Η ανάρτηση Αθερίδη, όπως την παραθέτει το enimerosi24.gr:

Ο ηθοποιός έγραψε στο Facebook: Η φυσική ηγέτιδα του metoo στην χώρα μας Σοφια Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο με την τολμηρή της κίνηση κι επιτέλους ακόλουθησαν κι οι υπόλοιπες γυναίκες στις αποκαλύψεις αρχικά από τον χώρο του Πολιτισμού κι ελπίζω ν απλωθεί σ όλους τους εργασιακούς χώρους θα μπορούσε να ενσωματωθεί ως Ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές κατά την γνώμη μου γιατί πέραν της προσωπικής βλάβης που υπέστη είναι συγκροτημένη επιστήμονας ψυχολόγος, κι ειδικά θα μπορούσε να καθοδηγήσει ως εμβληματικό πρόσωπο ολόκληρη την Ευρώπη ως προς την νομοθεσία κατά της έμφυλης βίας. Ανοιχτή πρόταση κάνω από δω προς τον κύριο Παπαδημούλη που ξέρω πως ηγείται στο ευρωκοινοβούλιο του θεματος , για να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο ένα πρόσωπο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ακτινοβολίας σαν την Σοφία Μπεκατώρου.
Ας αποφασίσουμε να κάνουμε ως κοινωνία πια τις σωστές κινήσεις!