Ο Άδωνης δεν βγαίνει στα κανάλια επειδή…κουράστηκε- Καμία σχέση με την “οδηγία” Μαξίμου

 Ο Άδωνης δεν βγαίνει στα κανάλια επειδή…κουράστηκε- Καμία σχέση με την “οδηγία” Μαξίμου

Ο “Βηματοδότης” επικοινώνησε με τον υπουργό Ανάπτυξης με στόχο να…διερευνήσει τι σημαίνει η απουσία του, μετά από πολύ καιρό, από τα κανάλια το Σαββατοκύριακο (όπου είχε “στασίδι” στον Γιώργο Αυτιά και συχνά τις Δευτέρες στον Άρη Πορτοσάλτε).

Και καταγράφει: Ο Άδωνις έβαλε στοίχημα. Έβαλε, λέει στοίχημα με τον… εαυτό του ότι δεν θα βγαίνει για ένα διάστημα στα κανάλια. Είδηση που δύσκολα την πιστεύεις. Έτσι αποτάθηκα στην πηγή: «Αληθεύει κύριε υπουργέ, ότι δεν θα βγαίνετε στα κανάλια;», ρώτησα τον Άδωνη Γεωργιάδη και ακολούθησε ο παρακάτω (αυθεντικός) διάλογος:
– Ναι, αληθεύει…
– Γιατί τι συνέβη;
– Τίποτα, απλώς βαρέθηκα, κουράστηκα στα κανάλια…
– Μήπως σας το επέβαλε κανείς; Μήπως σας επέβαλαν αφωνία;
– Ποιος να μου επιβάλει εμένα αφωνία; Ίσα- ίσα που ο Μητσοτάκης μου λέει να βγαίνω, αλλά εγώ κουράστηκα να βγαίνω στα κανάλια…
Και η συζήτηση έκλεισε εδώ, αφού είχε, όπως μου είπε, δουλειά να κάνει. Να σημειώσω ότι πολλοί ήταν αυτοί στη ΝΔ που δεν είδαν με καλό μάτι τη δήλωση του Άδωνη να του παραδώσουν τα κλειδιά (λόγω lockdown) οι καταστηματάρχες του λιανεμπορίου.

Τα Νέα

Το Σάββατο, βεβαίως, τα “Νέα” έκαναν πρώτο θέμα την οδηγία του πρωθυπουργού προς τους “πολυλογάδες” υπουργούς, κάτι που προκύπτει και όσα είπε στη συνέντευξή του στον Σκάϊ και τον Αλέξη Παπαχελά. Πρόκειται, ωστόσο, ως φαίνεται για σύμπτωση και η οδηγία δεν αφορά τον Άδωνη Γεωργιάδη. Απλώς κουράστηκε…

Εμφανίστηκε, όμως, στο twitter και το instagram από το χιονισμένο Μαρούσι:

Σεραφείμ Κοτρώτσος