Άνετο “διπλό” για τον ΠΑΟΚ στο ουδέτερο Περιστέρι

 Άνετο “διπλό” για τον ΠΑΟΚ στο ουδέτερο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε προβλήματα και έκαμψε με σχετική ευκολία (0-2) το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ουδέτερο γήπεδο στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Με τους Τζόλη και Ουάρντα σε δύο περιπτώσεις να μην μπορούν να σκοράρουν φτάσαμε στο 20ο λεπτό, όταν ο Οικονομόπουλος παραχώρησε το πέναλτι. Ωστόσο η εκτέλεση του Αντρέ Βιεϊρίνια δεν ήταν σωστή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Λοντίγκιν.

Τουλάχιστον από το 2014 χρονολογείται η γνωριμία Μενδώνη-Λιγνάδη- Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρχαιολόγων αποκαλύπτει ένα “περίεργο” περιστατικό…

Παρά το χαμένο πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν προς την περιοχή του ΠΑΣ, με τον Ουάρντα να χάνει στο 28’ μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει. Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Γιαννίκη ισορρόπησαν την εικόνα, κρατώντας περισσότερο την μπάλα. Το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς γκολ, καθώς και πάλι ο Λοντίγκιν είχε απάντηση στο σουτ του Κρμέντσικ.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν την υπεροχή τους, πιέζοντας ακόμα περισσότερο για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αυτό τελικά ήρθε στο 56’ όταν ο Αντίγια Ζίβκοβιτς μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Έχοντας μπει σε θέση οδηγού, ο Δικέφαλος πίεσε και  τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Οικονομόπουλου ανέτρεψε τον Τζόλη εντός περιοχής. Αυτή την φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό να κάνει το 2-0. Στο τελευταίο ημίωρο, ο ΠΑΟΚ διατήρησε την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, χωρίς ωστόσο κάτι περισσότερο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσμπε, Πίρσμαν, Καρτάλης (63’ Ελευθερθιάδης), Λιάσος (63’ Λιάσος), Ντομίγκεθ, Μπρένερ (31’ Μιλινκένου), Παμλίδης (82’ Μπατίστ), Κρίζμαν.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο (67’ Βαρέλα), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (86’ Λάμπρου), Ουάρντα, Τζόλης (82’ Καγκάβα), Κρμέντσικ (82’ Σφιντέρσκι).

Σχετικά Άρθρα