Χαλκιάς: “Ηλίθιος ή άρρωστος όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων” – Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (vid)

 Χαλκιάς: “Ηλίθιος ή άρρωστος όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων” – Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (vid)

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για την είσοδό του στο σίριαλ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο λέγοντας πως θα υποδυθεί τον ρόλο του αδερφού του «Παρασκευά» που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ειδικότερα, μιλώντας τηλεφωνικά στη Σίσσυ Χρηστίδου, για όλα αυτά που ακούγονται για το θέατρο δήλωσε πως «όποιος νομίζει ότι είναι υπεράνω των άλλων ανθρώπων και μπορεί να τους εξουσιάζει είναι ηλίθιος ή το χειρότερο ακόμα είναι άρρωστος».

«Όλα αυτά που γίνονται ανήκουν στο παρασκήνιο του θεάτρου, όλα αυτά που εκθέτουν ανθρώπους και εκτέθηκαν άνθρωποι σε κινδύνους έγιναν στα καμαρίνια και κάποια από αυτά έγιναν πάνω στη σκηνή από κάποιους που πιστεύουν ότι και πάνω στη σκηνή μπορούν τάχα μου χρησιμοποιώντας την Τέχνη του θεάτρου να κάνουν πράγματα που τους αναδεικνύουν σαν ανώτερα όντα από τους άλλους. Είναι η απόλυτη βλακεία που τους δέρνει», πρόσθεσε.

Mιλώντας για το ρόλο του στη σειρά ο ηθοποιός ανέφερε πως «είναι ο αδερφός του Παρασκευά, του απερχόμενου συναδέλφου Πέτρου Φιλιππίδη, που έρχεται από την Αθήνα στο χωριό».

Τέλος, o Τάσος Χαλκιάς ανέφερε πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.