Συγκλονιστική μαρτυρία για σκηνοθέτη-ηθοποιό: “Με απειλούσε με όπλο, άρχισα να ουρλιάζω και κατέρρευσα”

 Συγκλονιστική μαρτυρία για σκηνοθέτη-ηθοποιό: “Με απειλούσε με όπλο, άρχισα να ουρλιάζω και κατέρρευσα”

Συγκλονιστική μαρτυρία από γνωστή ενδυματολόγο που μιλά για περιστατικά λεκτικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό.

Μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 είπε: “Το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ό,τι κι να μας έλεγαν. Ο ένας από τους καταγγέλλοντες που αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε από γυναίκες συναδέλφους του ήταν αυτός μου μου έκανε τη ζωή ανυπόφορη καθημερινά. Με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γύρισμα προσπαθούσα να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι”.

Σωτήρης Τσαφούλιας: ‘Το τραύμα στην ψυχή του Μοθωναίου στα πόσα χρόνια παραγράφεται;

Και συνέχισε: “Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα πού να μιλήσω, φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα τότε, μόλις 22 χρονών και ήταν μία από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη, με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ μαζί του σεξουαλικά αλλιώς θα έχανα τη δουλειά μου. Ένα βράδυ τελειώνοντας αργά τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου όταν παρατήρησα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητό μου όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό και την προσπάθειά μου με σπρωξιές για να τον αποφύγω, δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω στις διαταγές του. Άρχισα να ουρλιάζω, έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα άκουσα στα αυτιά μου μια φωνή να μου λέει “κυρία μου είστε καλά;” από κάποιον περαστικό. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ, κλείστηκα μια εβδομάδα λέγοντας στους οικείους μου ότι είμαι άρρωστη” εκμυστηρεύτηκε.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα