Παράλυση νοσοκόμας: Τα νέα στοιχεία για την υγεία της – Τι είπε ο Γιαννάκος για την έρευνα

 Παράλυση νοσοκόμας: Τα νέα στοιχεία για την υγεία της – Τι είπε ο Γιαννάκος για την έρευνα

Καλύτερη είναι η κλινική εικόνα της 40χρονης νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Κέρκυρας,  που παρέλυσαν τα κάτω άκρα της, μετά και τη 2η δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι η εξέλιξη αυτή συνδέεται με το εμβόλιο

Τη σχετική ενημέρωση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Σήμερα η συνάδελφος είναι καλύτερα στην υγεία της. Η κλινική της εικόνα καλυτερεύει. Με εξουσιοδότησε να μεταφέρω ότι δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, εμφανίστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Συντασσόμαστε με την επίσημη άποψη του νοσοκομείου και των γιατρών του νοσοκομείου ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση του σοβαρού  προβλήματος υγείας της συναδέλφου με τον εμβολιασμό. 

Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού με πράξεις. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο. 

Όμως, όπως όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα, μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες σε απειροελάχιστο ποσοστό.
Εμβολιάσθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εμβολιάσθηκαν 50000 συνάδελφοι χωρίς πρόβλημα. 
Εμβολιάσθηκαν χιλιάδες πολίτες στα νοσοκομεία  χωρίς να καταγραφεί πρόβλημα.
Δε θα αποσιωπήσουμε το πρόβλημα υγείας της Συναδέλφου και έτσι να μην της δοθεί η δυνατότητα  δικαστικής  διεκδίκησης σωματικής και ηθικής βλάβης.

Είναι κρίμα από το Θεό. Ζει την οικογένειά από τον πενιχρό μισθό».

Σχετικά με την έρευνα του Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο κ. Γιαννάκος τονίζει ότι είναι «καλοδεχούμενη» και προσθέτει: «Θα αποδειχθεί ότι δε διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις».

«Αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα μέσω του Σωματείου του Νοσοκομείου ΚΑΤ επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ, κος Ρούσσος  Λαυρέντιος,  και μου δήλωσε την διάθεση του να υπερασπιστεί τις απόψεις μου επιστημονικά στον Εισαγγελέα  και όπου χρειασθεί. Είχε εξ άλλου αντίστοιχη εμπειρία με άλλο εμβόλιο.

Περαστικά στη συνάδελφο. Ούτως ή άλλως  την υπόθεση  τώρα  αναλαμβάνουν  νομικοί».

Παναγιώτης Δρίβας