Ο Γεωργιάδης “έδωσε” τον Κικίλια για τον εμβολιασμό υπουργών (vid)

 Ο Γεωργιάδης “έδωσε” τον Κικίλια για τον εμβολιασμό υπουργών (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε στο κάδρο το υπουργείο Υγείας – και κατ’ επέκταση τον υπουργό Βασίλη Κικίλια – για τον εμβολιασμό των υπουργών και υφυπουργών (για τον οποίο θυμίζουμε έγινε μεγάλος ντόρος), τονίζοντας παράλληλα ότι «δικαίως έγινε η φασαρία, όχι αδίκως».

«Εγώ προσωπικά, και οι άλλοι υπουργοί εξ όσων γνωρίζω, δεν είχαμε ζητήσει να εμβολιαστούμε. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μάς ενημέρωσε ξαφνικά στο γραφείο μου, ‘αύριο στις 9.00 το πρωί να πάτε να κάνετε τη δόση του εμβολίου σας, γιατί αποφασίσαμε να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης’, και πήγα. Ούτε ζήτησα ούτε δεν ζήτησα. Μου είπαν ‘να πας’ και πήγα» επεσήμανε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ανάπτυξης.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Κώστα Ζαχαριάδη, που απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη υπενθύμισε ότι «στα τέλη του Δεκέμβρη εμβολιάστηκε, παίρνοντας τη σειρά από τους 90άρηδες» και ρώτησε: «Τι δουλειά έχετε εσείς, κύριε υπουργέ, ένας νεότατος άνθρωπος 45 ετών, που κάνετε Μαραθώνιο, που παίζετε τένις, να πάτε τέλη Δεκεμβρίου και να εμβολιαστείτε, παίρνοντας τη σειρά ενός 90χρονου; Δεν υπάρχει ντροπή γι’ αυτό το θέμα;».

Σχετικά Άρθρα