Ξέσπασε στην Λαμία ο ΠΑΟΚ, μήνυμα παραμονής ο Κρμέντσικ

 Ξέσπασε στην Λαμία ο ΠΑΟΚ, μήνυμα παραμονής ο Κρμέντσικ

Ο ΠΑΟΚ παρότι βρήκε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Λαμία κατάφερε και πέτυχε μια άνετη νίκη με 5-2 για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Χρήστο Τζόλη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του Θεοδωρόπουλου για να σκοράρει στο 6′ , όμως στο 11′ ο Αντέζο ισοφάρισε με τρομερό γυριστό από στημένη μπάλα, για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα στο 16′ με ωραία δυνατό πλασέ του Σβαμπ από το ύψος της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα ο Αυστριακός είχε ευκαιρία με ένα ακόμα καλό σουτ που έφυγε άουτ. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ φάνηκε και στο 23′, όταν δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπεχαράνο βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος, και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί εξανάγκασαν κοπέλες να βγάλουν τα εσώρουχά τους

Στο 67′ ο Τζόλης σημείωσε και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς που βρήκε τον Κρμέντσικ, αυτός σημάδεψε το δοκάρι, με τον Τζόλη να είναι εκεί για το ριμπάουντ και το 3-2, ενώ στο 82′ ο Ροντρίγκο πέτυχε ίσως το γκολ του αγώνα με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ξεσπώντας στους πανηγυρισμούς μετά το παρθενικό του γκολ με τα ασπρόμαυρα και τέλος ο Κρμέντσικ στο 88′ με μια όμορφη προσπάθεια πέτυχε το 5-2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κρμέντσικ έστειλε μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν, λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος γενικά για το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα για την ομάδα σήμερα. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Τον ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και μου αρέσει να αγωνίζομαι , ενώ για την μελλοντική του συνεργασία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» τόνισε:  «Πιστεύω ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ και του χρόνου. Το συζητά ατζέντης μου με την ομάδα. Είναι όμορφη η Θεσσαλονίκη για μένα και την οικογένεια μου».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (65’ Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Ουάρντα (80’ Καγκάβα), Τζόλης (92′ Νινούα), Αντρίγια, Ζίβκοβιτς (80’ Μουργκ), Σφιντέρσκι (65’ Κρμέντσικ).

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Γκούγκα (69’ Ασίγκμπα), Πίτι (69’ Βασιλακάκης / 78’ Κωστίκα), Γκαζαριάν, Αραμπούλι.

Σχετικά Άρθρα