Πάτησε γκάζι για το Κύπελλο η ΑΕΚ στην “πίστα-πατινάζ” του ΟΑΚΑ

 Πάτησε γκάζι για το Κύπελλο η ΑΕΚ στην “πίστα-πατινάζ” του ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς κόντρα στον Βόλο κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει με 4-2 στο ΟΑΚΑ και πήρε το «πάνω χέρι» για πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Δύο γκολ για την Ένωση πέτυχε ο Τάνκοβιτς (29΄,32΄) και από ένα οι Μάνταλος (25΄), Ολιβέιρα (35΄-πεν.) ενώ για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν, σκόραραν ο Δουβίκας στο 14΄ και ο Μήτογλου στο 57΄.

Η ρεβάνς θα γίνει στις 2 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί εξανάγκασαν κοπέλες να βγάλουν τα εσώρουχά τους

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε :  «Τα αρνητικά είναι ότι χαρίσαμε δυο γκολ. Και στα θετικά είναι η αντίδραση της ομάδας όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, όταν προήλθε από ατύχημα. Είναι επείγον να επανέλθουν παίκτες κυρίως στην αμυντική γραμμή».

Για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ σχολίασε: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι τραγικός. Δεν ξέρω σε ποιον αντιστοιχεί αυτό. Οι ομάδες που έρχονται, στήνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Όταν γυρίζεις, αμέσως γλιστράς και πέφτεις. Σηκώνεται το χορτάρι και πέφτουν, όταν ένας παίκτης προσπαθεί να γυρίσει κατεύθυνση. Από ψηλά φαίνεται καλός ο αγωνιστικός χώρος. Από κοντά είναι… πίστα πατινάζ».

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Νταντσένκο (46΄ Λόπες), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι (82΄ Ραντόνια), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος (82΄ Σιμόες), Γκαρσία, Ολιβέιρα (70΄ Ανσαριφάρντ), Τάνκοβιτς (70΄ Αλμπάνης)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Φεράρι, Τσοκάνης (90+2΄ Σάντσες), Μπαρτόλο (76΄ Κρητικός), Νίνης, Ριένστρα, Μαρτίνες (53΄ Μίλοκ), Γκρίλο, Περέα, Δουβίκας

Σχετικά Άρθρα