Δικηγόρος Λιγνάδη: Είναι έντιμος, ειλικρινής και ισορροπημένος άνθρωπος

 Δικηγόρος Λιγνάδη: Είναι έντιμος, ειλικρινής και ισορροπημένος άνθρωπος

Έτοιμος να κινηθεί νομικά αν γίνει σε βάρος του αναφορά σε σχέση με τις καταγγελίες που κλονίζουν τον χώρο του Πολιτισμού, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του σε πρωινή εκπομπή.

Ο δικηγόρος του, Ν. Γεωργουλέας, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» και ανέφερε: «Μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει έρθει στα χέρια μου κάποια επίσημη καταγγελία για τον κ. Λιγνάδη. Ούτε κάποια κλήση για το πειθαρχικό του σωματείου, ούτε κάποιο δικόγραφο ούτε κάποια κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Ο κύριος Λιγνάδης όταν μιλάμε στο τηλέφωνο μου δίνει την εντύπωση που μου έδωσε την πρώτη φορά που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος στις εξηγήσεις του και πάντα διαθέσιμος για να συζητήσουμε οτιδήποτε. Οποιος άνθρωπος βάλλεται και το όνομά του συνδέεται με φήμες δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος αλλά είναι έντιμος, συγκροτημένος, οργανωμένος, και αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία. Είναι ένα πρόσωπο που πάντα είχε πρόσβαση στα ΜΜΕ και είναι έντιμο και ισορροπημένο τα μέσα ενημέρωσης να μπορούν να τον βρουν. Δεν θα αρνηθεί ποτέ την επικοινωνία».

Θα είναι η Έρι Κύργια αντικαταστάτρια του Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο;- Εντός των ημερών η απόφαση Μενδώνη

«Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτή την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί και τον εαυτό του. Και για αυτό το λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας κάποιας προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν», είχε αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σχετικά Άρθρα