Αγωνία για τον Τάσο Θεοδωρόπουλο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με COVID

 Αγωνία για τον Τάσο Θεοδωρόπουλο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με COVID

Ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος σύμφωνα με το cosmopoliti.com δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία.

«Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία. Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη. Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με “στείλει” με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως “δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος”..», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Πολίτη στο άρθρο της.

Πλήθος μηνυμάτων κατέκλυσε τον λογαριασμό του Τάσου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος γέμισε με μηνύματα υποστήριξης και αγάπης από τους θαυμαστές του που εύχονται να είναι περαστικά και σύντομα να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή μάχη που δίνει.