Θέμα και στο BBC το πολυπληθές γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία

 Θέμα και στο BBC το πολυπληθές γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία

Ακόμα ένα μέσο διεθνούς κύρους το BBC, ασχολείται με το «ξεστράτισμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας και το ταξίδι του στην Ικαρία.

Το μέσο επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για πρώτη φορά που ο «φιλελεύθερος συντηρητικός Έλληνας πρωθυπουργός εμπλέκεται σε περιστατικό παραβίασης των περιοριστικών μέτρων» και θυμίζει την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα με τη σύζυγό του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ικαρία και μικρότερα νησιά με σκοπό να επιβλέψει τον εμβολιασμό, σημειώνει το BBC.

Το δημοσίευμα επικαλείται βίντεο που έκανε το γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακούγεται το σχόλιο του χρήστη να αναρωτιέται «μπορούν όλοι αυτοί να χωρέσουν στο σπίτι του Στεφανάδη».

Το άρθρο συνοδεύει φωτογραφία με τους μικρούς μαθητές που έβγαζαν σελφι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα θυμίζει τη «συγγνώμη» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ποδηλατά στην Πάρνηθα, όπου ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι «είχε απογοητευθεί που μια τόσο ξέγνοιαστη ιδιωτική του στιγμή αντιμετωπίστηκε με υπερβολή».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί τα δημοσίευματα από GuardianNew York Times, PoliticoEuractiv καθώς και τα καυστικά σχόλια από τη Γερμανία.

Σχετικά Άρθρα