Παγώνη : Πάσχα με μέτρα, πιο ελεύθερο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη να βγάλουμε τις μάσκες (vid)

 Παγώνη : Πάσχα με μέτρα, πιο ελεύθερο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη να βγάλουμε τις μάσκες  (vid)

«Θα κάνουμε Πάσχα με μέτρα» και θα περάσουμε ένα καλοκαίρι λίγο πιο «ελεύθερο» από πέρυσι» τόνισε με δηλώσεις της στο Mega, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών .

«Τα κενά κρεβάτια στην Αττική είναι 34% και στην υπόλοιπη επικράτεια στο 38-40%. Η αύξηση δεν είναι στις ΜΕΘ, όσο στα απλά περιστατικά covid που νοσηλεύονται στις κλινικές. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση όλες τις μέρες και θα αποφασισθούν αυτά που πρέπει να αποφασισθούν. Κάθε φορά παίρνουμε μέτρα, αλλά δεν εφαρμόζονται…» σημείωσε αρχικά.

Έγινε της…Ικαρίας- Σοβαρό πλήγμα στην κυβέρνηση- “Δεν θα ξανασυμβεί”, απαντά το Μαξίμου στην μετωπική επίθεση της αντιπολίτευσης- Τσίπρας: “Το δις εξαμαρτείν”

Σύμφωνα με την ίδια «. Να τελειώσουμε τέλη Ιουνίου με τους εμβολιασμούς, να φτάσουμε στο 60%. Να έχουμε μια σχετική ανοσία και σιγά-σιγά να μειωθούν τα μέτρα. Για να μπορέσει η οικονομία το καλοκαίρι να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσουμε…».

Όπως εκτίμησε, καλοκαίρι θα κάνουμε λίγο καλύτερα από πέρυσι. «Και τον Σεπτέμβρη θα βγάλουμε τις μάσκες αν όλα πάνε καλά» σημείωσε ερωτηθείσα για τα μέτρα το προσεχές διάστημα.

Αναφορικά στην κορύφωση του τρίτου κύματος η κυρία Παγώνη ανέφερε: «Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα φτάσουμε στην κορύφωση. Όμως θα μπορούμε να περάσουμε κι αυτή τη δυσκολία αν προσέξουμε τα μέτρα. Να προσέξουμε στα ΜΜΜ που είναι μια παράμετρος δύσκολη και να κάνουμε πάρα πολλά τεστ. Και στα σχολεία και στα εργοστάσια, είναι αυτό που θα λύσει το πρόβλημα».