Η απάντηση της ΕΡΤ για την φωτογραφία από το γλέντι στην Ικαρία

 Η απάντηση της ΕΡΤ για την φωτογραφία από το γλέντι στην Ικαρία

Στην ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία από το γλέντι που έγινε στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, παίχτηκε κανονικά και δεν κόπηκε από τα δελτία ειδήσεων.

Για το επίμαχο θέμα που έθιξε με ανάρτησή του στο Twitter ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ξανθάκης υπήρξε απάντηση από το γενικό διευθυντή Ενημέρωσης στην ΕΡΤ, Φώτη Καφαράκη.

«Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Οδηγία SOS στην ΕΡΤ για το γλέντι στην Ικαρία – ΣΥΡΙΖΑ: Η δημόσια τηλεόραση υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό, περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη

Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00.

Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9».

Μανώλης Δράκος