Θύελλα αντιδράσεων:Έπρεπε να παρέμβει ο Σταϊκούρας για να σβήσουν πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένη στη Λαμία για “άσκοπη μετακίνηση”- Έχει χάσει παιδιά και εγγόνια!

 Θύελλα αντιδράσεων:Έπρεπε να παρέμβει ο Σταϊκούρας για να σβήσουν πρόστιμο 300 ευρώ σε ηλικιωμένη στη Λαμία για “άσκοπη μετακίνηση”- Έχει χάσει παιδιά και εγγόνια!

Χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που ως βουλευτής Φθιώτιδας ενημερώθηκε από τοπικά στελέχη της Ν.Δ και ψηφοφόρους του για την ανάλγητη πράξη να επιβληθεί πρόστιμο σε ηλικιωμένη για άσκοπη μετακίνηση, ώστε, τελικά, να ακυρωθεί η ποινή! Το περιστατικό αναδεικνύεται ως ακόμα πιο σοβαρό μετά το γεύμα της Ικαρίας όπου δεκάδες άτομα έσπασαν τα περιοριστικά μέτρα και δεν τους επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.

Διαγράφεται το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση που είχε επιβληθεί σε ηλικιωμένη, η οποία πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας αποφασίζοντας να μην ισχύσει το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Όταν επιβλήθηκε το πρόστιμο από τους αστυνομικούς η ηλικιωμένη γυναίκα δεν φορούσε ως όφειλε μάσκα και της έγιναν συστάσεις γι’ αυτό. Η 80χρονη πουλά προϊόντα από τον κήπο της στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, εξηγώντας στο τοπικό Lamiareport ότι δεν το κάνει για να βγάλει χρήματα, αλλά απλά για να βγαίνει από το σπίτι της και να ξεχνιέται μετά τις τραγωδίες που χτύπησαν την οικογένειά της.

Η ηλικιωμένη δήλωσε πως έχει χάσει σε τρία διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα τα δύο παιδιά της και τον εγγονό της, ενώ μετά το τελευταίο τραγικό περιστατικό επιχείρησε και η ίδια να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας φυτοφάρμακο, αλλά την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Mε πληροφορίες από το Lamiareport.gr