Απανθρωπιά: Πρόστιμο σε 80χρονη γιαγιά που πουλούσε χόρτα – Έχει χάσει σε τροχαία τα δύο παιδιά της και τον εγγονό της (vid)

 Απανθρωπιά: Πρόστιμο σε 80χρονη γιαγιά που πουλούσε χόρτα – Έχει χάσει σε τροχαία τα δύο παιδιά της και τον εγγονό της (vid)

Η 80χρονη γυναίκα ΄έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της. Και επειδή πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της της έκοψαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Μετά και το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο φάρμακο για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να ξεχνάει.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην Εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. Δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω, να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει.

Σήμερα λοιπόν στην ηλικιωμενη έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το απόγευμα, με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, και κατόπιν επικοινωνίας του με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το πρόστιμο σβήστηκε.