Υπόθεση Λιγνάδη: Τι απαντά η Λίνα Μενδώνη

 Υπόθεση Λιγνάδη: Τι απαντά η Λίνα Μενδώνη

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού υπέβαλε χθες αργά το απόγευμα την επιστολή παραίτησής του» είπε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη , υποστηρίζοντας ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για τον πρώην, πλέον, διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Το ελληνικό #metoo έρχεται με καθυστέρηση κάποιων χρόνων. Είναι υγιές που συμβαίνει αυτό, κάποτε το απόστημα πρέπει να σπάσει» δήλωσε αρχικά η υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι οι αποκαλύψεις από την Σοφία Μπεκατώρου  άνοιξαν τον δρόμο για να μιλήσουν άντρες και γυναίκες που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί.

Ολόκληρη η επιστολή της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη στην υπουργό Πολιτισμού: Κάνει λόγο για “τοξικό κλίμα φημών” σχετικά με καταγγελίες εναντίον του

Η κ. Μενδώνη έκανε επίσης λόγο για τοξικό και νοσηρό κλίμα και αναφέρθηκε σε φαινόμενα που τραυματίζουν ψυχές, σε συνέντευξή της στο «Θέμα 104,6».

Αναφερόμενη στην παραίτηση Λιγνάδη αφού τόνισε ότι υπέβαλε την παραίτησή του, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και κατέληξε: «Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει τα όριά του απέναντι στις φήμες και μπορεί να επιλέξει με ποιον τρόπο θα υπερασπιστεί τον εαυτό του»

Σχετικά Άρθρα