Παραίτηση Λιγνάδη: Εξηγήσεις από την Μενδώνη ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25

 Παραίτηση Λιγνάδη: Εξηγήσεις από την Μενδώνη ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25

Ερωτήματα προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη η οποία έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θέτουν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25  και της ζητούν να δώσει εξηγήσεις.

“Η κα Μενδώνη για να καλύψει τον κ. Λιγνάδη είχε μιλήσει για φήμες και είχε δεσμευτεί πως θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο εάν υπάρξει επώνυμη καταγγελία. Αφού για δύο εβδομάδες η κα Μενδώνη έκανε τα στραβά μάτια για την προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξαφνικά, ενώ δεν υπήρξε καμία επώνυμη καταγγελία παρά μόνο μία ανώνυμη και ανατριχιαστική μαρτυρία ενός θύματος βιασμού στο 2020mag.gr που δεν κατονομάζει το δράστη, έκανε δεκτή την παραίτησή του” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για τραγική σύμπτωση. Περιμένουμε από την κα Μενδώνη πλήρη ενημέρωση, γιατί έκανε δεκτή την παραίτηση”.

Ολόκληρη η επιστολή της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη στην υπουργό Πολιτισμού: Κάνει λόγο για “τοξικό κλίμα φημών” σχετικά με καταγγελίες εναντίον του

Σε ανάλογο μήκος κύμματος και η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 που απευθύνει ερώτημα προς την υπουργό Πολιτισμού.

«Κυρία Μενδώνη, θα ανακοινώσετε τον πραγματικό λόγο παραίτησης του κυρίου Λιγνάδη που μέχρι και σήμερα καλύπτατε; Τι σας συμβουλεύει η Εκπρόσωπος (άκρας του) Τάφου (σιωπής);» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα