“Αβέβαιο το μέλλον του Ράμος στη Ρεάλ”

 “Αβέβαιο το μέλλον του Ράμος στη Ρεάλ”

Ο Σέρχιο Ράμος, όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το libre.gr  έχει όλο το ρεπορτάζ. 

Ο Ισπανός αρχηγός των Μαδριλένων πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το Σαββατοκύριακο για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα που έχει στο γόνατό του και όλα δείχνουν πως μετά την αποθεραπεία του θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. 

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας αποφάσισε να φτιάξει το πρόβλημα στο γόνατο με επέμβαση και συγκεκριμένα με αρθροσκόπηση για να μπορέσει να επανέλθει στη δράση πιο γρήγορα. Ωστόσο, αυτή μάλλον θα τον βρει μακριά από το Σαντιάγο Μπερναμπέου διότι όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πιθανότερος προορισμός για τον πολύπειρο αμυντικό φαντάζει η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. 

Το libre.gr μίλησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο της AS, Χόρχε Πικόν που έχει όλο το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Ράμος… 

“Καλησπέρα σας. Είναι δεδομένο πως οι σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αλήθεια πω δεν έχει χειριστεί καθόλου καλά την υπόθεση έχει όμως αποδείξει πως ξέρει πως θα κάνει το καλύτερο για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ρεάλ. 

Το εάν θα συνεχίσει ο Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό. Αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως δεν είναι διαθέσιμος λόγω της επέμβασης που έκανε στο γόνατό του και σε ενάμιση – δύο μήνες που θα επανέλθει στη δράση θα αποφασίσει και ο ίδιος το που θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται. 

Η αλήθεια είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν του Αλ Κελαϊφί του έχει κάνει μία σπουδαία πρόταση. Εάν συνεχίσει στη Ρεάλ θα παίρνει σίγουρα λιγότερα απ’ ότι στο Παρίσι οπότε είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει σε μία τέτοια απόφαση για την καριέρα του. Είναι βαθιά δεμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όλοι το γνωρίζουν αυτό, επίσης είναι ένας εκ των αρχηγών και ο κόσμος θα έχει αντιδράσεις. 

Όμως ο κάθε παίκτης κοιτά το μέλλον του και φροντίζει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνον. Σίγουρα θα ήθελε να μείνει και να κλείσει ίσως και την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον. Η διοίκηση της Ρεάλ η αλήθεια είναι πως δεν του έχει δείξει τον σεβασμό που θα του άξιζε και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο”. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΠΗΣ

Σχετικά Άρθρα