Τραυματισμός σοκ για τον Νανού της Πόρτο – Έκλαιγαν οι συμπαίκτες του, τον πήραν με ασθενοφόρο (vid)

 Τραυματισμός σοκ για τον Νανού της Πόρτο – Έκλαιγαν οι συμπαίκτες του, τον πήραν με ασθενοφόρο (vid)

Σοκαριστικός ο τραυματισμός που υπέστη ο άσος της Πόρτο Νανού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπελενένσες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στο 85′ κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, ο 26χρονος δεξιός μπακ των Δράκων από τη Γουινέα-Μπισάου, κινήθηκε γρήγορα προς την αντίπαλη περιοχή έπειτα από σέντρα, αλλά συγκρούστηκε στον αέρα με σφοδρότητα με τον γκολκίπερ της Μπελενένσες.

Ο Νανού σωριάστηκε στο έδαφος και η σοβαρότητα της κατάστασής του έγινε αμέσως αντιληπτή από συμπαίκτες, αντιπάλους και τον διαιτητή του αγώνα, που καλούσαν εσπευσμένα και με κινήσεις αγωνίας και πανικού τους γιατρούς του αγώνα και το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ κατά την πτώση στο έδαφος ο Νανού έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα.

Η αναμέτρηση διεκόπη για περισσότερα από δέκα λεπτά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδειχναν συγκλονισμένοι από τον τραυματισμό του Νανού. Με δάκρυα στα μάτια, πιάνοντας τα κεφάλια τους, ακόμη και κάνοντας προσευχές όπως ο συμπαίκτης του στην Πόρτο, Μαρεγκά, άπαντες περίμεναν με αγωνία για να συνέλθει ο Νανού, ο οποίος αρχικά έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ωστόσο με την έγκαιρη επέμβαση των γιατρών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο άσος της Πόρτο διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις. «Εύχομαι στον Νάνου ταχεία ανάρρωση. Οι γιατροί στο ασθενοφόρο μου είπαν ότι είναι καλά κι ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του» δήλωσε λίγο αργότερα ο πολύπειρος αρχηγός της Πόρτο, Πέπε.

https://www.youtube.com/watch?v=2KjSfsF6DSw

Σχετικά Άρθρα