ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα: Πληρώσαμε τις αντιφάσεις τους. Να μην πληρώσουμε άλλο την ανικανότητα τους

 ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα: Πληρώσαμε τις αντιφάσεις τους. Να μην πληρώσουμε άλλο την ανικανότητα τους

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης ως προς τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στο δρόμο της αποτυχίας και πια έχει χάσει κάθε έλεγχο. Μήνες τώρα ζητάμε να λάβουν ουσιαστικά μέτρα περιορισμού της πανδημίας» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

Kαθηγήτρια αγγλικών που δίδασκε σε τρία δημοτικά της Αθήνας νοσηλεύεται διασωληνωμένη

«Ζητήσαμε και ζητάμε μαζικά δωρεάν τεστ, μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα Μέσα Μεταφοράς, εκτεταμένους ελέγχους στους εργασιακούς χώρους όπου συγκεντρώνονται μεγάλος αριθμός πολιτών. Δεν το έκαναν. Ζητήσαμε και ζητάμε το απαραίτητο άνοιγμα των σχολείων να γίνει αυτή τη φορά με λιγότερα παιδιά στις τάξεις και συνεχείς ελέγχους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για να μην γίνουν οι σχολικές μονάδες εστίες μετάδοσης. Δεν το έκαναν».

«Το τρίτο κύμα είναι προ των πυλών και ο κ. Μητσοτάκης μετά το αποτυχημένο άνοιξε κλείσε της αγοράς εξελίσσεται σε αμήχανο παρατηρητή μιας κοινωνίας σε απόγνωση. Πληρώσαμε τις αντιφάσεις τους. Να μην πληρώσουμε άλλο την ανικανότητα τους» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μανώλης Δράκος