Πάτρα: Βρέφος δύο μηνών με κοροναϊό – Θετικοί και οι γονείς του

 Πάτρα: Βρέφος δύο μηνών με κοροναϊό – Θετικοί και οι γονείς του

Αγωνία για βρέφος μόλις δύο μηνών, που διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό, στην Πάτρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το βρέφος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ θετικοί στον κοροναϊό έχουν βρεθεί και οι γονείς του.

Τα νέα περιστατικά έρχονται να προστεθούν στην περίπτωση του 9χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με συμπτώματα πνευμονίας ενηλίκων. Δίπλα στον 9χρονο Μάριο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη, ώστε να μην διασωληνωθεί, ενώ φαίνεται πως η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ανησυχία για τα παιδιά: Αυξάνονται οι εισαγωγές με κρούσματα κοροναϊού- Εισήχθησαν 20 το τελευταίο 15νθήμερο στο “Αγλαϊα Κυριακού”

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από παράθυρο 3ου ορόφου σχολείου – Τραυματίστηκε σοβαρά

Στην Πάτρα, που βρίσκεται στο «κόκκινο» όσον αφορά τα στοιχεία της επιδημιολογικής παρατήρησης για τον κορονοϊό, μεταβαίνει ο γγ Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Τον κ. Κωτσιόπουλο συνοδεύουν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος και τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος και Θεοκλής Ζαούτης.

Χρήστος Σταθόπουλος