Η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτει ποιον είχε διώξει η Κάτια Δανδουλάκη από το θίασο της μετά από καταγγελία παρενόχλησης

 Η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτει ποιον είχε διώξει η Κάτια Δανδουλάκη από το θίασο της μετά από καταγγελία παρενόχλησης

Η Κάτια Δανδουλάκη με παρέμβαση της παίρνει σαφή θέση στα όσα συμβαίνουν και αποκαλύπτονται στο χώρο του θεάτρου. Σε χειρόγραφη επιστολή της που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 αναφέρει:

 Παρέμβαση από την Κάτια Δανδουλάκη για τις καταγγελίες με τον πρωταγωνιστή – Τον είχε διώξει – “Τα θύματα είναι ήρωες”

«Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ» τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη στην επιστολή της”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγα χρόνια, η Κάτια Δανδουλάκη, όταν έμαθε την καταγγελία ηθοποιού για παρενόχληση, διέκοψε τη συνεργασία της με γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό. Το ποιος ήταν το αποκαλύπτει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ραγδαίες οι εξελίξεις: Όσα περιγράφουν στις καταγγελίες τους Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη

Να καταλάβουμε λίγο το μεγαλείο της Κάτιας Δανδουλάκη; Το 2018 στον δικό της θίασο με σκηνοθέτη τον Πέτρο Φιλιππιδη έγινε το ‘επεισόδιο’ με την Λένα Δροσάκη. Και τι έκανε η Κατια ως θιασάρχης κι επιχειρηματίας; Εδιωξε τη φίρμα σκηνοθέτη και κράτησε στο θίασο μια νεα, άγνωστη ηθοποιό. Οι περισσότεροι στο θέατρο θα έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Όχι όμως η Κάτια μας.
Η δήλωση της όπου ολόψυχα στηρίζει τα θύματα αποκλειστικά στο iEidiseis.gr