Βέτο Νεϊμάρ: ”Να μείνει και ο Εμπαπέ στην Παρί”. Ανανεώνει για τέσσερα χρόνια ο Βραζιλιάνος

 Βέτο Νεϊμάρ: ”Να μείνει και ο Εμπαπέ στην Παρί”. Ανανεώνει για τέσσερα χρόνια ο Βραζιλιάνος

Ο Νεϊμάρ όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Παρισιού. Το libre.gr έχει το ρεπορτάζ από Γαλλία. 

Μπορεί τυπικά να μην έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν όμως ο Βραζιλιάνος σταρ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να αγωνίζεται για τα χρώματα της ομάδας του Παρισιού. 

Το libre.gr μίλησε με τον έγκριτο αθλητικό δημοσιογράφο της L’Equipe, Νταν Πέρεζ ο οποίος μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις… 

Τέλος εποχής: Παρελθόν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

“Από χθες κυκλοφορεί έντονα ότι ο Νεϊμάρ δεν θα πάει στην Μπαρτσελόνα τελικά και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Παρί. Αυτό βγήκε χθες από ανθρώπους της ομάδας και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε μάλλον ισχύει. 

Είναι δεδομένο πως η διοίκηση της Παρί ήθελε να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στο Παρίσι και να τον ανανεώσει. Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα το μεγάλο πρότζεκτ που απομένει είναι να ανανεώσει και ο Εμπαπέ. Οι πληροφορίες λένε πως ο Νεϊμάρ θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι πολύ καλό διότι εξασφαλίζει ο ίδιος ένα τεράστιο συμβόλαιο και η Παρί κρατάει την ατραξιόν της για μία τετραετία. 

Το γνωρίζουν όλοι πως ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της Παρί προέρχεται από τον Νεϊμάρ και από το brand name του. Οπότε σίγουρα η επέκταση αυτής της συμφωνίας θα ωφελήσει και τους δύο. Ο Νεϊμάρ γνωρίζει πως δεν πρόκειται να βρει σε άλλη ομάδα τα λεφτά που παίρνει από την Παρί. Αυτή τη στιγμή ο Αλ Κελαΐφί πληρώνει καλύτερα από κάθε άλλο ιδιοκτήτη. 

Πολύ πιο ακριβά απ’ ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα μιας και οι δύο ταλαιπωρούνται αυτή την περίοδο από οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα η δεύτερη. Οπότε ξέρει πως εάν φύγει θα πρέπει να συμβιβαστεί με ένα συμβόλαιο πολύ μικρότερο από αυτό που παίρνει. 

Απ’ την άλλη, η Παρί ξέρει ότι και μείωση να του πρότεινε θα τη δεχόταν λογικά γιατί όπως είπαμε ξέρει την αγορά και ξέρει πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να του δίνει περισσότερα. Ωστόσο, δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό και απλά του προσέφερε για ακόμα μία φορά ένα τεράστιο συμβόλαιο για να του δείξει και την εκτίμησή της προς το πρόσωπό του. 

Το μόνο που απομένει τώρα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Φημολογείται επίσης πως ο Νεϊμάρ είπε το ναι με τον όρο ότι θα κρατήσουν και τον Εμπαπέ στο Παρίσι. Οπότε εάν αυτό ισχύει μιλάμε ουσιαστικά για μία διπλή ανανέωση και ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα του κόσμου αυτή τη στιγμή”. 

Νίκος Βόπης

Σχετικά Άρθρα