Αναγνωστοπούλου: Χαίρει ο κ. Λιγνάδης, της εμπιστοσύνης του κ. Μητσοτάκη;

 Αναγνωστοπούλου: Χαίρει ο κ. Λιγνάδης, της εμπιστοσύνης του κ. Μητσοτάκη;

Mέσω ανακοίνωσης η Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, σχετικά με το ζήτημα της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η κα. Μενδώνη στη συνέντευξή της δεν είπε τίποτα για τις καταγγελίες σπουδαστών του Εθνικού Θεάτρου και αρκέστηκε σε ασάφειες πως εάν υπάρξουν καταγγελίες θα διερευνηθούν».

Παράλληλα, τονίζει ότι «ο κ. Λιγνάδης, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη, χαίρει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης για επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου».

Υπόθεση Λιγνάδη: Διαψεύδει τα περί παραίτησης – Κόντρα Ακρίτα με Μενδώνη: “Μην τρέχουμε στα δικαστήρια… “

Υπενθυμίζεται, πως η Λίνα Μενδώνη σε δηλώσεις που έκανε στο ΣΚΑΪ, είπε πως «επίσημη καταγγελία, επώνυμη καταγγελία, ούτε καν non paper που να αναφέρεται συγκεκριμένο όνομα δεν έχει κατατεθεί στο υπουργείο Πολιτισμού. Κατόπιν αυτού, είναι προφανές ότι όλο αυτό το σενάριο το οποίο στήθηκε χθες, περί παραίτησης του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν ευσταθεί».

«Αν υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες από τον οποιονδήποτε τότε οφείλουμε να παρέμβουμε. Όχι όμως σε φήμες. Όχι σε συζητήσεις που γίνονται ατέλειωτα στα social media. Όταν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες μπαίνουμε σε άλλες ατροπούς, Δημιουργούμε ένα πλαίσιο ανθρωποφαγίας, το οποίο δεν στέκει σε κράτος δικαίου», είχε συμπληρώσει στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα