ΝΔ: Ο Πολάκης παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών – Τι έγραψε ο πρώην υπουργός

 ΝΔ: Ο Πολάκης παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών – Τι έγραψε ο πρώην υπουργός

“Ο κ. Κοντοζαμάνης έχει στο γραφείο του 6 μετακλητούς (ενώ δικαιούται 8) και 6 αποσπασμένους (ενώ δικαιούται 10), συνολικά δηλαδή έχει 12 συνεργάτες. Από την άλλη, ο κ. Πολάκης είχε 10 μετακλητούς και 10 αποσπασμένους, συνολικά δηλαδή 20 συνεργάτες” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το “Παρατηρητήριο Fake News” της Νέα Δημοκρατίας, με αφορμή ανάρτηση του κ.Πολάκη, για τους μετακλητούς υπαλλήλους στο γραφείο του κ.Κοντοζαμάνη.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον κ. Πολάκη για Fake news και αναφέρει ότι στην ανάρτησή του στο Facebook «παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν ήδη στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας».

Τσίπρας: Αλαζονεία και έλλειψη κατανόησης της απόγνωσης στην εστίαση, από την κυβέρνηση

Επισημαίνει επίσης, ότι ο κ. Κοντοζαμάνης με τον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε αναπληρωτής υπουργός Υγείας και αντιστοίχως οι μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του επαναδιορίστηκαν στη νέα τους θέση, και κατηγορεί τον κ.Πολάκη για «ανεπίτρεπτη άγνοια ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

«Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί. Ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία εντυπώσεων» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης

Σε ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: “Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρεις ….ΑΛΛΑ ΕΞΙ (6) ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ,διόρισε ΣΗΜΕΡΑ ο αναπλ Υπ Υγειας Κος Κοντοζαμανης!!!!! Ανάμεσα τους γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ ,χρηματοοικονομικά στελέχη ,πρώην αναπλ διοικητες επι Γεωργιάδη , «ερευνητές συστημάτων Υγειας»… και λοιπά βαρύγδουπα….ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ… Ναι Μάκη Βορίδη! Οι δήμαρχοι φταίνε για την αύξηση των μετακλητών ….εσείς μαζεύετε βρουβοβλάσταρα στα υπουργεία, δεν διορίζετε !!!”.

Σχετικά Άρθρα