ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για εστίαση: Εξοργιστικά προκλητικός ο κ. Γεωργιάδης – Η επίμαχη δήλωση του υπουργού (vid)

 ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για εστίαση: Εξοργιστικά προκλητικός ο κ. Γεωργιάδης – Η επίμαχη δήλωση του υπουργού (vid)

Ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Γεωργιάδης δεν βρίσκει λέξη να πει για την ανάγκη μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, κουρέματος του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων, επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προσθέτοντας:

“Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν ζουν απλά στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είναι και εκνευριστικά αλαζονικοί”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της εστίασης βρίσκονται σε απόγνωση, αντιμέτωποι όχι απλά με κίνδυνο λουκέτων και απολύσεων αλλά πλέον με αδυναμία επιβίωσης.

Ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Γεωργιάδης δεν βρίσκει λέξη να πει για την ανάγκη μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, κουρέματος του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων αντί για κουτσουρεμένα επιδόματα αναστολής της εργασίας τους. Απαντά στην αυτονόητη διαμαρτυρία τους μόνο με ειρωνεία και προκλήσεις, καλώντας τους να παραδώσουν σε εκείνον και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον υπουργό που αναρωτιόταν εν μέσω πανδημίας «τι θα τα κάνει ο κόσμος τα λεφτά, θα γίνει 300 κιλά» και «τι να τα κάνουμε 1000 λεωφορεία, να κόβουν βόλτα στο Σύνταγμα».

Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν ζουν απλά στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είναι και εκνευριστικά αλαζονικοί”.

O υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης κ. Γεωργιάδης ενόψει της επικείμενης κινητοποίησης στο χώρο της εστίασης για την μεθεπόμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα συγκεντρώσει επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα είπε:

«Όποιος θέλει, να φέρει τα κλειδιά του εδώ». Και συνέχισε λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές συνιστούν «κακό συνδικαλισμό».

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: