Λύγισε η Tζένη Μπότση: 14 γυναίκες καταγγέλλουμε το ίδιο πρόσωπο – Η δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού (vid)

 Λύγισε η Tζένη Μπότση: 14 γυναίκες καταγγέλλουμε το ίδιο πρόσωπο – Η δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού (vid)

Λεπτομέρειες για την καταγγελία που είχε κάνει, έδωσε σήμερα η ηθοποιός Τζένη Μπότση.  

«Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες […] και αυτή την στιγμή είμαστε 14 που έχουμε καταγγείλει το ίδιο πρόσωπο», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η κα Μπότση, μαζί με δύο ακόμα ηθοποιούς είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για «γενετήσιες πράξεις».   

Κατά την ίδια, σε όλες καταγγελίες των γυναικών «αλλάζει λίγο η περιγραφή» καθώς «δεν ήταν πάντα στο ίδιο μέρος», και αφορούν μία περίοδο από το 1992 έως το 2005. Σημειώνεται πως το όνομα του κ. Σπυρόπουλου δεν αναφέρθηκε στον αέρα, καθώς ο ηθοποιός έχει απαγορεύσει από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να αναφέρουν το όνομά του και να χρησιμοποιούν φωτογραφίες του, με τον δικηγόρο του να σημειώνει σε πρωινή του δήλωση πως ο εντολέας του δέχεται απειλές.   

«Πότε συνέβη: Το 1994 μόλις είχα τελειώσει την δραματική σχολή και είχε έρθει για να δει τις πτυχιακές μας εξετάσεις», σημείωσε η κα Μπότση. «Μετά από κάποιους μήνες, επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε να πάω σε ένα θέατρο για να με δει για κάποιο έργο. Ήταν ο «Εραστής» του Πίντερ. Ένα έργο για δύο άτομα και με ήθελε για τον ρόλο της γυναίκας. Μόλις είχα τελειώσει την σχολή, ένας λαμπερός πρωταγωνιστής, η χαρά μου ήταν μεγάλη.»  

Ο Λαζαρίδης επιτίθεται στον Γεραπετρίτη – Συντηρεί το κλίμα έντασης ο Σαμαράς – Προβληματισμός στο Μαξίμου και νέα εκλογικά σενάρια

Το πρώτο ραντεβού έγινε σε κεντρικό θέατρο. «Μου είπε ότι «βλέπεις εδώ ότι γίνονται δουλειές γιατί φτιάχνουμε το σκηνικό και πρέπει να πάμε στο γραφείο. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Δεν ξέρω τι ήταν εκεί. Εκεί έγινε η ακρόαση. Μου είπε να ξεχάσω το κείμενο και πως θα υπαγορεύει εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισε τη βωμολοχία, είπα ότι δεν μπορώ να του τα πω αυτά τα λόγια, μου είπε ότι το καταλαβαίνει αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου οπότε ίσως να φύγω και να το σκεφτώ και να ξαναπάω μία επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα, το σκέφτηκα πολύ, αποφάσισα να το παλέψω, και ξαναπήγα πάλι στο ίδιο μέρος μου, ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο.   

»Τον ένιωσα μετά από λίγο, πολύ κοντά την ανάσα του, και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοϊκανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα φώναζα κι έκλαιγα και νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδρασή μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα, δεν μπορούσα..οπότε ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μετά έφυγα και δεν το είπα σε κάνενα για πάρα πολλά χρόνια. Ξέρω ότι δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Δεν θα με ξαναφήναν να ασχοληθώ με το θέατρο.»

Σχετικά Άρθρα