Αλεξανδρούπολη: Έχασε τη ζωή του για να σώσει παιδιά ο 46χρονος πυροσβέστης

 Αλεξανδρούπολη: Έχασε τη ζωή του για να σώσει παιδιά ο 46χρονος πυροσβέστης

Tην απώλεια του 46χρονου αρχιπυροσβέστη, Γιάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Δευτέρα κατά τη διάρκεια επιχείρησης απεγκλωβισμού μαθητών στην Αλεξανδρούπολη θρηνεί το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο 46χρονος πυροσβέστης, πατέρας τριών παιδιών, πνίγηκε καθώς παρασύρθηκε απ’ τα νερά στον οικισμό Απαλός του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Είχε κληθεί για τον απεγκλωβισμού 21 μαθητών και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου Απαλού που έχουν εγκλωβιστεί λόγω της βροχόπτωσης και δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό και παρασύρθηκε από τα νερά.

Φάρμακα, θεραπείες, εμβόλια: To libre χαρτογραφεί τη μάχη της επιστήμης ενάντια στον ιό με τη βοήθεια του καθηγητή Δημήτρη Κούβελα

Στον οικισμό του Απαλού, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ολοκληρώθηκε πριν λίγο οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης εγκλωβισμένων μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου.

Ειδικότερα, υπό την επιστασία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και τη συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομακρύνθηκαν ασφαλή από το νηπιαγωγείο συνολικά 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Σχετικά Άρθρα