Ψαρράς και Χρυσικού για Δούκα-Κιμούλη : «Είμαστε με την Ζέτα” – Γερονικολού: “Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις”

 Ψαρράς και Χρυσικού για Δούκα-Κιμούλη : «Είμαστε με την Ζέτα” – Γερονικολού: “Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις”

Η Ζέτα Δούκα καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (26-01) στην εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ψυχολογικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση “Closer” τη σεζόν 2008 – 2009.

Στην ίδια παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη και την Ζέτα Μακρή έπαιζαν ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού.

Οι δυο ηθοποιοί πριν λίγο με δημόσιες αναρτήσεις τους στα social media, στάθηκαν στο πλευρό της.

Αιφνίδια απαγόρευση συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα – Η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ

Ο Νίκος Ψαρράς έγραψε: «περήφανος για τη Ζέτα».

H Δώρα Χρυσικού έγραψε: ««Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα…».

Με ανάρτησή της στα social media η Kατερίνα Γερονικολού έγραψε:

«Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου. Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου. Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη “συνεργασία” μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας “πικραμένης”. Πικραμένη, βέβαια, είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δεν συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.»

Σχετικά Άρθρα