Νέα αποκάλυψη μετά τις καταγγελίες κακοποίησης 11χρονης αθλήτριας

 Νέα αποκάλυψη μετά τις καταγγελίες κακοποίησης 11χρονης αθλήτριας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανήλικης -ήταν τότε 11 ετών- αθλήτριας που έφερε στο φως η κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου συνέβη σε μικρό ναυτικό όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής.

Η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε την Τετάρτη (20/1) η Χρυσή Ολυμπιονίκης χρονολογείται πριν από 9 χρόνια, με το αδίκημα να μην έχει παραγραφεί. Όπως είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης το κορίτσι σήμερα είναι 21 ετών και μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι «κλειστή», αποφεύγοντας στη συνέχεια να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για να μην το εκθέσει.

Εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για βιασμούς στην Ομοσπονδία: Μπεκατώρου – Κακλαμανάκης ζητούν να καταθέσουν 8 μάρτυρες (vid)

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Σοφία Μπεκατώρου πριν προχωρήσει στην καταγγελία της είχε μιλήσει με την 21χρονη γυναίκα, η οποία αναμένεται να κληθεί άμεσα για κατάθεση από την αρμόδια Εισαγγελία.

Σημειώνεται ότι η συνήγορος των Ολυμπιονικών Κακλαμανάκη-Μπεκατώρου κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα, προκειμένου να κληθούν οχτώ νέοι μάρτυρες, στο πλαίσιο της έρευνας για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Οι μαρτυρίες των συγκεκριμένων προσώπων θεωρούνται σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης που ήρθε στο φως μετά τις αναφορές του Ν. Κακλαμανάκη ενώ η δικηγόρος Έλλη Ρούσου ζητεί, παράλληλα, από τον αρμόδιο εισαγγελέα να αναζητήσει κρίσιμα έγγραφα που ενδεχομένως δώσουν νέα ώθηση στα ερευνώμενα περιστατικά.

Σχετικά Άρθρα