Κωνσταντοπούλου: Η Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί νομικά από το γραφείο μας (ανακοίνωση)

 Κωνσταντοπούλου: Η Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί νομικά από το γραφείο μας (ανακοίνωση)

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου δεν θα εκπροσωπηθεί, τελικώς, από το νομικό γραφείο της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και του πατέρα της Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου η κα Μπεκατώρου «δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της» από την εν λόγω ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αναφέρει:

“Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νίκος Κωνσταντόπουλος

Η Σοφία Μπεκατώρου την Τετάρτη το πρωί καλείται να καταθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τις σοβαρές καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησής της και οι οποίες προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη σοβαρότατη αυτή υπόθεση αφού μελέτησε όσα έχουν δει μέχρι στιγμής φως της δημοσιότητας ξεκινά την επί της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης στέλνοντας κλήση να εξεταστεί ως πρώτη μάρτυρας μεθαύριο το πρωί η Σοφία Μπεκατώρου.

Σχετικά Άρθρα