ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών για τη Συμφωνία των Πρεσπών

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών για τη Συμφωνία των Πρεσπών

 Κριτική στην κυβέρνηση για την συμπεριφορά της όσον αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών πριν και μετά τις εκλογές, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

   “Στη σημερινή συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την πιστή τήρηση και πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Ο κ. Μητσοτάκης, αφού πρώτα προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στη χώρα με τον ακραίο λαϊκισμό του, αφού πρώτα ταυτίστηκε με τη Χρυσή Αυγή στη ρητορική μίσους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφού εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς με την υποκρισία του, σήμερα ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα αυτό”.

Τα στοιχεία του Τσιόδρα που ανησυχούν τους ειδικούς- Στα 46 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των νέων ασθενών!- Απών για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της επιτροπής από την ενημέρωση

   “Ως ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζουμε τη σημερινή στάση του κυρίου Μητσοτάκη, που τηρεί και τιμά πλέον τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον επίσημο τρόπο. Ως επόμενο βήμα αναμένουμε την οφειλόμενη από αυτόν συγγνώμη, τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ που συκοφάντησε, όσο και προς τον ελληνικό λαό τον οποίο εξαπάτησε με ψεύδη” συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: “Με το καλό να φέρει και προς κύρωση επιτέλους τις διμερείς συμφωνίες στη Βουλή που αναβάλλει, γιατί φοβάται το ίδιο του το κόμμα”. 

Σχετικά Άρθρα