Η φωτογραφία με τον Σ. Τσιόδρα μετά τις φήμες για τη νέα “εξαφάνιση”

 Η φωτογραφία με τον Σ. Τσιόδρα μετά τις φήμες για τη νέα “εξαφάνιση”

Η νέα “εξαφάνιση” του Σωτήρη Τσιόδρα φούντωσε και πάλι τις φήμες τόσο για διαφωνίες επί των κυβερνητικών επιλογών όσο και ότι υπήρξε πρόβλημα με την υγεία του μετά το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση, απάντησε μέσω κύκλων πως οι σχέσεις της με τον καθηγητή, ο οποίος απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τον δημόσιο διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα της πανδημίας και το παρατεταμένο lockdown, που έχει προκαλέσει κόπωση στην κοινωνία, είναι αδιατάρακτες.

Γιατί ο Σ. Τσιόδρας απουσιάζει (πάλι) από το δημόσιο διάλογο – Τι απαντούν από την κυβέρνηση ότι ασθενεί μετά το εμβόλιο

Όσο για τις φήμες για την υγεία του, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη έλεγαν σε επικοινωνία τους με το iatropedia.gr, πως η κακοπροαίρετη αυτή φήμη διαψεύστηκε πανηγυρικά, τονίζοντας πως «ο καθηγητής χαίρει άκρας υγείας».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του γραφείου Τύπου του υπουργείου Υγείας, Θάνος Τριανταφύλλου ανάρτησε φωτογραφία με τον Σωτήρη Τσιόδρα να συμμετέχει στην πρωινή σύσκεψη με το εξής σχόλιο: “Σήμερα το πρωί, όπως και κάθε πρωί τον τελευταίο ένα χρόνο”.

Σχετικά Άρθρα