Ιταλικά ΜΜΕ: Ενας Ελληνας πίσω από την αγορά της Ιντερ

 Ιταλικά ΜΜΕ: Ενας Ελληνας πίσω από την αγορά της Ιντερ

Ενας Ελληνας είναι εκείνος που πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά της Ιντερ στην Bc Partners και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν είναι άλλος από τον Νίκο Σταθόπουλο της “δικής” μας Nova.

Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, σε άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο Σταθόπουλος, ο μάνατζερ που εξετάζει τον φάκελο της Ίντερ», κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του. 

Αποδεσμεύει τον Κάτας η Χάποελ – Όλα δείχνουν Παναθηναϊκό

«Γεννημένος το 1969, μιλάει πέντε γλώσσες  (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά), έχει ένα MBA από το Harvard Business School, τον έλεγχο των ιταλικών συμφωνιών με την Bc Partners, είναι φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ και φίλαθλος της Τσέλσι», αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας πλήρες το βιογραφικό του Νίκου Σταθόπουλου. 

 Όπως σημειώνεται προσχώρησε στην BC Partners το 2005, όπου σήμερα  είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και έχει την καθοδήγηση των επενδύσεων της εταιρείας σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία. 

 Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times εξήγησε  ότι «η αγορά της σωστής  ομάδας είναι αποφασιστική και η ικανότητα δημιουργίας υψηλών αποδόσεων δεν είναι πάντα προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις το σωστό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και να είσαι πολύ καλός ιδιοκτήτης αυτού του περιουσιακού στοιχείου».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η BC Partners, είναι διατεθημένη να προσφέρει 500 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Ίντερ.

Σχετικά Άρθρα